Míele България, водещ производител на премиум домакински уреди, даде старт

...
Míele България, водещ производител на премиум домакински уреди, даде старт
Коментари Харесай

"Смисъл за бъдещето" обединява 12 популярни българи

Míele България, водещ производител на премиум домашен уреди, даде старт на своята нова обществена акция. " Смисъл за бъдещето " има за цел да даде публичност на публично значими тематики, които внасят смисъл за нашето групово бъдеще.

“В модерния забързан свят, имаме потребност от диалог и преосмисляне на преходните и непреходните неща в живота, за това какво е резистентност и смисъл в бъдещето ”, споделя Светослав Томов, Бранд управител на Míele България. С цел пускане на точно този диалог немската компания сплоти 12 от най-влиятелните известни лица у нас, които споделят своя персонален смисъл за бъдеще. Орлин Павлов, Ивайло Захариев, Алекс Сърчаджиева, Ники Кънчев, Живко Петров, Иван Юруков, Елена Петрова, Димитър Стоянович, Радина Червенова, Гери Николаева, Алек Алексиев и Биляна Савова са измежду личностите, които способстват за публичния спор посредством своите дела и достижения.

Инфо: Miele, създател Васил Николов

“Смисъл за бъдещето ” събира личностите и в специфична фотосесия, проведена от марката и по изобретателна концепция и реализация на Бони Бонев и Марияна Бонева. Изложба с всички 12 фотографии може да бъде забелязана от жителите и гостите на София в градина „ Кристал “ от 29-и май  до 11-и юни 2023 година. Концепцията зад всяка фотография показва и резонира с идеята, която всеки от участниците самостоятелно поддържа.

Снимка: Инфо: Miele, създател Васил Николов

От грижата за природата, през грижата за обществото, до грижата за всеки един от нас всеки ден - всичко се пречупва през по този начин значимата тематика за качеството на живот. „ В акцията, както и в живота, стоя зад задачата да поддържам приемни родители на деца в потребност. С мисъл за бъдещето Míele, като дипломат на положителното, дава опцията намерено да приказваме за идеите, в които имаме вяра. За да се вдъхновим, подкрепим и продължим да градим един по-добър и по-човечен свят “, споделя Орлин Павлов.

Инфо: Miele, създател Васил Николов

От Míele България имат вяра, че самостоятелното благополучие е тясно обвързвано със обществената ангажираност. Именно по тази причина компанията Míele ще подари два кувьоза за недоносени бебета на Отделения по Акушерство и гинекология в потребност.

За Míele

Miele е водещ производител на премиум домашен уреди: за готвене, хладилници, кафемашини, съдомиялни, перални, роботи и прахосмукачки. Стратегическата визия е да бъде най-надеждната и мечтана премиум марка в света.

Miele предлага на клиентите си артикули, които задават стандартите за устойчивост, успеваемост, елементарно потребление, енергийна успеваемост, дизайн и сервизно обслужване. Това подхожда и на управителния принцип Immer besser, който създателите Карл Миле и Райнхард Цинкан отпечатват на първите си машини – и който характеризира Miele до ден сегашен.

Компанията създава марката Miele и се стреми към нейното наличие в първокласния сегмент. Miele държи на дълготрайното обсъждане и обмисляне, приемствеността в полезностите и задачите, положителните взаимоотношения с клиентите и доставчиците, а също по този начин и на насочената към чиновниците корпоративна и лидерска просвета.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР