Мюнхен. При откриването на 54-та Конференция по сигурността в баварската

...
Мюнхен. При откриването на 54-та Конференция по сигурността в баварската
Коментари Харесай

Волфганг Ишингер напомни: Трябва да се вглеждаме в предупредителните знаци, а в момента те са червени

Мюнхен. При откриването на 54-та Конференция по сигурността в баварската столица Мюнхен ръководителят й Волфганг Ишингер акцентира, че нейната цел е да бъде построено доверие сред участниците, с цел да бъдат насърчени мирът и сигурността, оповестява немското издание Focus .
„ Това не са просто дълги речи на държавни водачи, а полемики на стотици фигури, които взимат решенията в Европа и по света “, акцентира немският специалист.
Говорейки в границите на церемонията по откриването на форума, Ишингер подсети: „ Трябва да се вглеждаме в предупредителните знаци. В момента те светят в алено “. Съгласно думите му, светът е „ притиснат до бездната “ и заради тази причина е неотложно да бъдат направени крачки, които да го отдалечат от нея. „ Има прекалено много рецесии, прекалено много неустойчивост в този свят “, означи ръководителят на годишната конференция.
Ишингер изрази удовлетворение, че 54-то издание на форума бе намерено от две дами – немския министър на защитата Урсула фон дер Лайен и френския й сътрудник Флоранс Парли. „ Германия и Франция би трябвало да работят дружно по-тясно, което е фантастично ". Въпросът е единствено по какъв начин това да стане допустимо, откакто и двете страни имат разнообразни отзиви, като да вземем за пример за разноските за защита, акцентира Ишингер.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР