Мястото на болката разкрива какво ви мъчи в живота Всекидневните

...
Мястото на болката разкрива какво ви мъчи в живота Всекидневните
Коментари Харесай

Мястото на болката разкрива какво ви мъчи в живота

Мястото на болката разкрива какво ви мъчи в живота

Всекидневните терзания, вътрешните страхове и разтърсвания, съмнения, безпокойствие, меланхолия – всички те са психически аргументи, поради които избрана част от тялото може да стартира да ви боли.

Според мястото на болката, от време на време можете да разберете какво в действителност ви тормози в живота или какво би трябвало да измененията, а може би не сте наясно с това.

Д-р Сюзън Бабел, психолог, дава няколко съвета по какъв начин да се отървете от това, което ви мъчи и в това време да се отървете от обвързваните с него болки.

Тя споделя, че хроничната болежка от време на време е признак на напрежението и прочувствените проблеми, изключително в случай че е налице болежка, а в действителност няма явна физическа причина за това.

Главоболието може да бъде породено от несъразмерното бързане, несъразмерни упования и възприятие на угриженост, постоянно поради незначителни неща.

Какво да вършиме? Важно е да отделяте по малко време за себе си всеки ден, да се отпуснете и да се опитате да не се притеснявате за нищо за известно време. Важно е да си почивате без разкаяние на съвестта. Няма нищо неприятно да бъдете малко егоистични и да отделите част от деня за себе си. Когато придобиете този табиет в всекидневието, това освен ще спре болката в главата, само че и ще станете по-продуктивни.

Долната част на гърба може да ви боли заради прекалено много терзания за пари. Възможно е да завиждате малко на тези, които живеят по-добре от вас и това не ви дава мир. Ако не вие се грижите за парите и финансите, може би някой във вашето обграждане предава тази сила на вас.

Какво да вършиме? Имайте поради, че най-хубавите неща в живота са безвъзмездни и че парите не са гаранция за благополучие. Правете това, което ви харесва и ви прави щастливи. Ще се почувствате задоволени и ще спрете да се сравнявате с другите и тяхното по-добро материално състояние.

Хората, които имат мощна потребност от другарство, постоянно могат да изпитват болежка в ръцете си. Ако това ви се случи, може би ви е мъчно да се отпускате в компанията на други хора. Може би сте прекомерно затворени към другите.

Какво да вършиме? Излезте измежду хората, намерете нови другари, бъдете част от хората на концерт или мач. Не се опасявайте да започнете диалог с непознати, може би сред тях се крие някой, с който ще станете другари.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР