Мярка за неотклонение "задържане под стража" наложи Районен съд-Варна на

...
Мярка за неотклонение "задържане под стража" наложи Районен съд-Варна на
Коментари Харесай

59-годишен блудства с 9-годишно момиченце

Мярка за неотклонение "задържане под стража " наложи Районен съд-Варна на 59-годишeн мъж, притеглен като обвинен за блудничество с малолетно дете, заяви Информационна организация "Черно море ".

Спрямо 59-годишния мъж са предявени обвинявания по тази причина, че по здрач на 19 август в региона на околност "Ментеше " във Варна е направил блудствени дейности с 9-годишно момиченце.

Малолетното дете, жертва на похищението, постоянно играело навън, дружно с други деца от околните блокове в кв. "Владиславово " - край населявана от обвинения вилна сграда, и от време на време разговаряли с него.

Непосредствено след действието детето е споделило за случилото се с околните си. Предвиденото в закона наказване за сходно тежко съзнателно закононарушение е отнемане от независимост в размер от 1 до 6 години.

С оглед високата социална заплаха от действието, както и за да се предотврати опцията обвиненият да се укрие или да извърши друго закононарушение, съдът счете, че следва да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение. Обжалването на мярката е в 3-дневен период.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР