МВР започва проверка на цялостния начин, по който 10 години

...
МВР започва проверка на цялостния начин, по който 10 години
Коментари Харесай

Демерджиев: МВР започва разследване за „златния гьол“

МВР стартира инспекция на цялостния метод, по който 10 години е бил стопанисван " златния мочур " на граничния пункт " Капитан Андреево ". Ще се ревизира и информацията от Национална агенция за приходите, че касови апарати не са били свързани фискално със системата на Приходната организация. Това заяви служебният вътрешен министър Иван Демерджиев след изработен обход на пункта.

По думите му в Министерство на вътрешните работи няма нито една кореспонденция за установени нарушавания, свързани със оборудването за стерилизация на коли.

" Очаквам да завърши над 10-годишната употреба на този обект от частни ръце, както споделих хора с прякори стоят зад тази употреба. Милиони текат там. Странно е за мен за какво, откакто Национална агенция за приходите установи редица нарушавания тук, в Министерство на вътрешните работи няма нито една кореспонденция. Това ще се ревизира. Всички тези условия ще бъдат разследвани, отговорните ще бъдат открити и осъдени. За мен е необичайно, първо дейностите на Национална агенция за приходите, които са били частични съгласно мен, доколкото съм осведомен, само че направих щателна инспекция Министерство на вътрешните работи – не, няма кореспонденция по този мотив, няма нито едно произвеждане. Това за мен е необичайно ". 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР