МВР с данни за акциите в страна.Работихме с криминалния контингент,

...
МВР с данни за акциите в страна.Работихме с криминалния контингент,
Коментари Харесай

Демерджиев: Успяхме да обезпечим занижена активност за купуване на гласове

МВР с данни за акциите в страна.



Работихме с престъпния контингент, засилихме натиска върху него и по този начин ограничихме работата им по пазаруване на гласове. Това сподели вицепремиерът и вътрешен министър Иван Демерджиев на брифинг.

„ Свикахме национално заседание, открихме недобра работа с оперативна информация, информатори, със СРС.

Тя бе подценена и бих споделил занемарена в някои регионални дирекции. Засилихме интензитета “, сподели той.

И изясни, че няма контингент за пазаруване на гласове, това са хора, които се занимават с каналджийство, с наркотрафик и други закононарушения.

„ Вярвам, че успяхме да обезпечим занижена интензивност за пазаруване на гласове за изборите. По-малко са сигналите от предните избори “, уточни той.

Засилен беше корпоративният избор – дали от частни компании или общини, означи Демерджиев.

„ Със заповед от 19 август до 28 септември бяха извършени голям брой над 97 профилирани полицейски интервенции на територията на цялата страна “, разгласи основен комисар Петър Тодоров.

„ В хода на тези повсеместни интервенции бяха разкрити са над 550 закононарушения, формирани са над 420 досъдебни и бързи производства като по тях бяха арестувани 446 лица, издирени 114 лица, оповестени за обощодържавно търсене “, сподели още основен комисар Тодоров.

Проверени са стотици пунктове за цветни метали, заложни къщи, сборища на престъпен контингент, тествани са над 2000 търговски обекти и питейни заведения, заяви Тодоров.

„ Получени са 250 сигнала, свързани с нарушаване  на изборните права на жителите, като по тях са формирани до вчерашния ден 50 досъдебни производства “, изясни Тодоров.

„ Към днешна дата интервенцията със заповед от през вчерашния ден, прерастна в общонационална такава и сега на територията на цялата страна тече такава интервенция “, разгласи Тодоров. Акцията ще завърши в 0,00 часа на 3 октомври.

Очаквайте детайлности!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР