МВР разследва автокрадци от бандата на кримирецидивиста Красимир Пешев –

...
МВР разследва автокрадци от бандата на кримирецидивиста Красимир Пешев –
Коментари Харесай

Краси Мраморския поръча да откраднат колата на певицата Юнона

Министерство на вътрешните работи проверява автокрадци от бандата на кримирецидивиста Красимир Пешев – Мраморския като причинители на дръзката кражба на електрическия автомобил на фолк дивата Юнона. Возилото на изпълнителката било отмъкнато на 25 ноември вечерта от под терасата пред дома й в София. Кражбата се случила единствено денонощие след завръщането на чалгаджийката от Австралия, откъдето разгласи огромната вест, че е получила предложение за брак от приятеля си – загадъчен предприемач.

 

Според описа на Юнона камерата за видеонаблюдение, инсталирана на видно място под терасата й не стреснала дръзкия крадец, който, маскиран с шапка и с качулка на главата отключил „ Хюндая “ й  и си тръгнал с автомобила.

 

„ След завръщането ми от най-красивата страна Австралия в нашата мащеха България, поканих своето семейство да ми гостува и те пристигнаха от Стара

Загора. Седнахме да се почерпим за всичко хубаво, което ни се случи в пътуването… Колата беше спряна тъкмо под терасата ми и гледана от видеонаблюдение. Излязоха гостите ми да пушат на същата тераса и ме попитаха по кое време съумях да я преместя в гаража. Изтръпнах! И дори си помислих, че се майтапят. Излязох и колата я нямаше. Видях по какъв начин единствено 2 минути по-рано мъж с шапка и качулка, необезпокоен от осветлението и камерите, я отключва и потегля… “, ожали се Юнона. Макар незабавно да алармирала на 112 за кражбата, автомобилът й и до този миг не е открит.

 

Юнона с гаджето си - тайнственият милионер

Според полицейски източници, столичните криминалисти проверяват група автоджамбази, ръководени от Краси Мраморския за откраднатия електромобил на Юнона. Твърди се, че точно неговата тайфа е профилирана в задигането на електрически модели коли, защото разполага със скъпоструваща техника за отключването и запалването им.

 

Според една от версиите, които се прокрадват в ъндърграунда, похитената кола може да не е само с претекст бърза облага за апашите, а да е ориентирана като самобитно възмездие към Юнона.

„ Върви слух, че чалгаджийката е вбесила свое бивше гадже – кримибандит, гравитиращ към Краси Мраморския, който поръчал да откраднат колата й за възмездие. Онзи прочел в интернет, че Юнона ще се дами, откакто получила предложение за брак от милионер на яхта в Сидни и решил да я накаже, като й открадне автомобила “, дава публичност на мълвата за същинската причина за отмъкнатото возило на неуморната труженичка на микрофона, осведомен със случая.

 

Слухът гласи, че допреди към година, певицата е поддържала бурна интимна връзка с радомирския престъпник Гената Жабето, апетитен за дясна ръка на Краси Мраморския.

 

Според полицейски източници, Гената от години се е утвърдил в подземния свят като търговец №1 на крадени авточасти. В случаите, в които бандата на Краси Мраморския е получила поръчка от чужбина за съответен модел безценен автомобил, който успее да задигне, рамата и шасито на возилото се пренабиват в автоморгата на Жабето, който даже пребоядисва откраднатия модел и го трансформира в съвсем неразпознаваем експонат. Впоследствие колата се кара към Варна и се дава на известния крадец Пламен Косара, който я пласира към Русия като кола двойник. Мраморския работи и с различен занаятчия на коли-двойници – Бойса от Свилендград, който пласира част от откраднатите возила към Турция и арабския свят.

 

Полицейски източник обаче акцентира, че Юнона е икономисала в показанията си пред криминалистите за отминалата любовна връзка с Гената Жабето, която разправят завършила злополучно. Из Радомир се шушука, че любовната спекулация сред нея и търговец №1 на крадени авточасти била разтурена след колосален скандал и даже физическо нахлуване над Юнона от брачната половинка на бандита.

 

Фолкдивата, която сама се дефинира като „ притежателка на една от най-големите силиконови гръдни обиколки в попфолк сектора “, нашумя преди 15 години като интимна половинка на каскадьора и кмет на Раднево Нончо Воденичаров. Любовната им връзка завърши злополучно – Воденичаров почина по време на присъединяване си в „ Сървайвър “. Като причина за гибелта му бе посочен солиден инфаркт, въпреки и да се тиражира друга версия.

 

През последните няколко години Юнона крие грижливо детайлности за интимния си живот, само че неотдавна сама се похвали, че е получила предложение за брак от дългогодишния си другар. Милионерът, който имал стабилен бизнес и непрекъснато я глезел, паднал на коляно пред чалгаджийката на яхта посред океана и тъкмо пред операта в Сидни й отправил заветното предложение след 6-годишна връзка.

 

„ В нашите среди се приказва, че колата на Юнона е открадната за възмездие от хората на Краси Мраморския и Гената Жабето. Факт е, че тяхната организация разполага с техника, която може да отключва и възпламенява електрически коли от всички модели “, разкрива столичен автоапаш.

 

Красимир Пешев – Мраморския дълги години бе част от структурата на починалия престъпник Антон Петров – Хамстера. Той бе разследван като част от бандата за отвличания на богаташи „ Наглите “ поради подозрения, че е осигурявал коли, които са били употребени от Прокопи Културиста и хората му за похищение на богаташи. Красимир Пешев обаче по този начин и не бе измежду обвинените по делото „ Наглите “.

 

Той нашумя в края на 2017 година когато беше разгласен за търсене поради серия от обири, взаимно с люлинските обирджии Стоян Янакиев – Дългия и Николай Илиев – Понти. Тогава триото бе хванато надали не на шаблон – в миг на въоръжен грабеж на железна каса от офис в ж.к. „ Люлин “. Дългия и Понти бяха задържани, само че Мраморския съумя да се измъкне от полицейската клопка, помитайки един от служителите на реда с крадено БММ, употребявано за въоръжения обир над офис помещението. След това Пешев бе разгласен за общонационално търсене, преди да се съобщи самичък в полицията няколко седмици след несполучливия грабеж. Делото против Мраморския, Стоян Дългия и Ники Понти към момента не е завършило даже на първа инстанция в съда.

 

Мраморския е подозиран и за някои от най-дръзките въоръжени кражби в България, случили се през последните години. Съществуват подозрения, че той е уредник на обира за 5 млн. лева над инкасо автомобил в комерсиалния център „ Ринг мол “ в края на ноември 2022 година Хора от ъндърграунда разкриват, че Мраморския от години поддържа близко другарство с човек от гръцкия мениджърски екип на „ Ринг мол “ и получава от него нужната му информация за крупните кражби и обири на коли. В подземния паркинг на мола безусловно ежеседмично се краде най-малко по една лимузина.

 

Твърди се, че една от аргументите Пешев да не бъде притесняван от органите на реда през последните години, е фактът, че работи с българските застрахователни компании – търси откраднати возила, застраховани при родни застрахователи, и протяга ръка единствено на лимузини, които са застраховани в интернационалните компании, настоящи у нас.

Автор: Уикенд, crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР