МВнР предупреждава българите във Великобритания, че са възможни отменени полети,

...
МВнР предупреждава българите във Великобритания, че са възможни отменени полети,
Коментари Харесай

МВнР предупреждава за отменени полети от Лондон

МВнР предизвестява българите във Англия, че са вероятни анулирани полети, излитащи или кацащи от и на летищата на Обединеното кралство.

Очаква се изобилният снеговалеж в страната, в това число и в Лондон, да продължи и през идващите няколко дни.

От външното министерство предлагат пътуващите от и до Англия български жители да се осведомят за статута на полетите посредством интернет страниците на авиопревозвачите или на летищата.

Десетки български жители бяха блокирани на летището в Тимишоара, откакто аероплан на нискотарифния авиопревозвач "Райънеър " е бил отклонен от маршрута Лондон-Пловдив към летището на румънския град.

Малко след 19:20 тази във вторник, след близо денонощие, блокираните българи на летище Тимишоара в Румъния кацнаха на летище "Пловдив " с държавния аероплан. Това стана допустимо, откакто министър председателят Бойко Борисов изпрати аероплан Ербъс на Авиоотряд 28 в северната ни съседка, с цел да извози сънародниците ни в България. По данни на пасажерите обаче в Румъния са останали още 12 българи.

В резултат на усложнената климатична конюнктура в Европа, през вчерашния ден е бил анулиран полет на самолетна компания "Уиз eър " от Париж до София, заяви Министерство на външните работи. По данни на български жители, осъществили контакт с задачата ни във френската столица, на летище Буве са били общо към 130 пасажери, част от които българи, които чакат пренасочване и намиране на други подобаващи полети.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР