Музикантите от британската рок група "Куин" ще се изявят на

...
Музикантите от британската рок група "Куин" ще се изявят на
Коментари Харесай

Куин и Адам Ламбърт ще разтърсят церемонията за наградите Оскар

Музикантите от английската рок група "Куин " ще се изявят на идната гала за премиите "Оскар " на фона на касовия триумф на музикалната драма "Бохемска рапсодия ", съобщи Ройтерс, базирайки се на уредниците.

"Това реалност ли е? Или единствено фикция? Приветстваме с добре пристигнали "Куин " и Адам Ламбърт на тазгодишните Оскари ", гласи известието на американската Академия за кинематографично изкуство и просвета в Туитър. Групата, историята на чийто починал фронтмен Фреди Меркюри споделя филмът "Бохемска рапсодия ", понастоящем включва истинските членове Брайън Мей и Роджър Тейлър. Като вокал се изявява някогашната звезда от шоуто "Американски кумир " Адам Ламбърт.

Is this the real life?
Is this just fantasy?
We welcome @QueenWillRock and @adamlambert to this year's #Oscars!https://t.co/7uDf42FbjJ
— The Academy (@TheAcademy) 18 февруари 2019 година

"Куин " и Адам Ламбърт ще ви раздрусат ", гласи туит на бандата, в който се показва и датата 24 февруари, когато ще бъдат раздадени оценките на киноакадемията. Музикалната драма "Бохемска рапсодия " е номинирана в пет категории за "Оскар ". Сред тях е номинацията за най-хубав артист за Рами Малек, който се превъплъщава в облика на Фреди Меркюри. Лентата обаче не е номинирана в музикалните категории за ария от филм и истинска музика.

We will rock The Oscars
Feb 24th. 5pm PST. @TheAcademy @QueenWillRock pic.twitter.com/BlGkKnhL68
— ADAM LAMBERT (@adamlambert) 18 февруари 2019 година

От киноакадемията не разкриват кои песни ще изпълнят "Куин " и Адам Ламбърт на церемонията, която за първи път от 30 години ще премине без водещ. Освен на "Куин " и Адам Ламбърт, гостите на гала ще имат опцията да се насладят на осъществяването на Лейди Гага и Брадли Купър, които ще показват номинираната ария "Shallow " от "Роди се звезда ". Бет Мидлър ще пее парчето "The Place Where Lost Things Go " от кино лентата "Мери Попинз се завръща ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР