Музикантът - милионер Денис Ризов направи лична изповед във Фейсбук,

...
Музикантът - милионер Денис Ризов направи лична изповед във Фейсбук,
Коментари Харесай

Денис Ризов направи интимна изповед, в която се разголи без остатък и призна нещо много лично

Музикантът - милионер Денис Ризов направи персонална изповед във Facebook, в която разкри от какво най-вече го боли. Бившият брачен партньор на водещата Наталия Симеонова призна, че към този момент е изгубил доста.

Ето и какво описа за себе си, разголвайки се без излишък:
" Без да желая, без да искаш, без да желае,
Без да желаеме, без да желаете, без да искат…
Когато съм се родил, без да желаят, са ме заразили с нещо и съм вдигнал 41 градуса температура. В разследване на това, съм получил спазъм и съм оживял някак, само че очевидно по този начин съм желал. От тогава нямам обеца на ухото, само че едната ми зеница е малко по-голяма от другата. Обецата пристигна по-късно.

В учебно заведение, без да желая, трябваше да нося униформа, сходна на костюм. Беше наложително, само че тогава Бийтълс ми помогнаха. Пуснах си бретон и униформата закупи друго значение. За мен. Те, без да желаят, ме накараха да се пробвам да съм друг, тъй като другояче щях да се удавя в Ге-СеДе-то. Гадната социалистическа действителност…
Сензационна вест, обвързвана с кралското семейство: Всички признаци са налице! Кейт Мидълтън е...
В казармата се сблъсках с простотията и части от сорта на “Има ли бог на тая земя”. Без да желаят ме порязаха с машинката, когато ме наказваха с подкастряне 0 номер. Там обаче се сблъсках и със Звезди и с музиката. Така, без да желая, оцелях посредством тях.

В идващите години се борихме за свободата да свирим, каквото желаеме, а не, каквото би трябвало. Ония, без да желаят, ни накараха да измисляме непокорен текстове, тъй като ние не искахме да живеем, както те желаят. От тогава ми е обецата на ухото. Проби ми го с безвредна игла гаджето на одобрен композитор, което чуках на инат. В знак на битка против комисиите и цензурата…

След, като някак, без да желае, пристигна по този начин наречената “свобода”, трябваше да се борим против чалгата. В началото не обърнах нужното внимание. Не можех да допускам, че такава музика ще се окаже толкоз известна и ще се трансформира в мода.
А тя освен, че победи, само че, ей по този начин, без да желае, стана модел на държание и стандарт на живот. Един от най-близките ми другари, музикант-рокаджия, падна в жертва и аз разбрах, че сме изгубили. Без да желая започнах да повеждам предаване по малкия екран, без хората да желаят да го гледат.

И тъкмо, когато мислех, че нищо по-лошо не може да се случи, чалгата пристигна в живота ми, настани се комфортно на дивана в хола ми и стартира да се сърди, че не и обръщам задоволително внимание. Опитах се да я разкарам, само че тя ми сподели, че желая да я шкартирам, тъй като нямам сили да я победя. Предложих и да живее с мен цялостен живот и да забележим, кой – кого, само че тя сподели да я очаквам, че сега се радостни. Като я изгоних, се оказа, че съм слаб и слабохарактерен и не съм и в категорията.

Ей по този начин, без да желая, се оказах по-слаб от чалгата и в този момент няма какво друго да върша, та пристигнах в Америка, да очаквам по кое време ще пристигна и тук. Без да искам… "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР