Музикантът Калин Вельов става депутат от парламентарната група на ГЕРБ.

...
Музикантът Калин Вельов става депутат от парламентарната група на ГЕРБ.
Коментари Харесай

Музикантът Калин Вельов става депутат от ГЕРБ

Музикантът Калин Вельов става народен представител от парламентарната група на ГЕРБ. Вельов самичък заяви информацията за влизането си в Народното събрание. Артистът влиза в редиците на парламентарната група на мястото на подалата през днешния ден оставка шефка на външната комисия Джема Грозданова.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева заяви, че Грозданова е подала оставка и предложи освобождението й да бъде първа точка в дневния ред на законодателния орган. Депутатите към този момент гласоподаваха отдръпването ѝ

Все още няма информация дали Грозданова ще напусне и партия ГЕРБ.

Председателката на външната комисия беше от близкия кръг на някогашния втори в партията и ексшеф на парламентарната група Цветан Цветанов. Цветанов също напусна ГЕРБ и разгласи, че ще прави свои политически план, с който ще взе участие на изборите през 2021 година.

"Комбинацията от образование, добити умения, обучение и житейски опит ми дава съображение да мисля, че все още не мога да бъда потребна в областта на моята активност. Затова депозирам оставка ", стимулира решението си Джема Грозданова в писмото, с което моли да бъде освободена от Народното събрание.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР