Музикалното предизвикателство , посветено на градските афро и хип-хоп култури,

...
Музикалното предизвикателство , посветено на градските афро и хип-хоп култури,
Коментари Харесай

Sofia Live Festival представя Trace Talent - новото европейско предизвикателство посветено на музиката като професия


Музикалното предизвикателство " ", отдадено на градските афро и хип-хоп култури, прекрачва границите на Франция и излиза на европейско равнище! Проектът, започва в партньорство сред Франция, Белгия и България и ще даде късмет на млади гении от тези три страни да се образоват професионално в музикалния и концертен бизнес, ръководени от извънредно дисциплинарни интернационални екипи! 

" " е част от световен, дълготраен план, който се ангажира със структурирането на дейности в поддръжка на информацията, образованието и заетостта в музиката, цифровото и аудиовизуалното изкуство, ориентирани към младежите. 

След 4 сезона в Марсилия и Майот, отдадени на музикалното творчество, специалностите в ръководството на музиката и аудиовизуалното изкуство, тази година слага младежите в сърцето на концертната промишленост на сред Марсилия (Франция), Брюксел (Белгия) и София (България).

Отборите ще бъдат настанени и ще се образоват в особено подбрани местоположения, в трите града през юни 2024 година, където ще развиват своя гений като вземат участие в разнообразни работилници, майсторски класове и споделят опит с водещи специалисти, вдъхновяващи персони и експерти.

Разделени на няколко тима в разнообразни посоки, претендентите ще съставляват всяка една от главните специалности в концертната промишленост: (1) Артист / реализатор (2) Мениджър на турне / Ръководител на турне (3) Технически шеф / Мениджър на сцена (4) Сценограф / хореограф на сцена (5) Мениджър връзки / Маркетинг управител (6) Мениджър на наличие / редакторски управител. Техните цели ще бъдат да провеждат най-хубавия концерт за актьора, който съставляват, и да схванат всички аспекти от процеса: артистично развиване, театрално осъществяване, техническо управление, административно ръководство, логистика, маркетингова и информационна тактика.

Артистите, които станат част от предизвикването, ще имат опцията да се показват по време на разнообразни музикални събития, в това число и да излязат на сцена на Sofia Live Festival 2024, дружно с одобрени реализатори като ATMOSPHERE и DJ Shadow. 

Поканата за кандидатстване е отворена на уеб страницата от 5 март 2024г.

ПОРТФОЛИО С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА УЧАСТНИЦИТЕ:

● ЧОВЕШКО И КОЛЕКТИВНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ

Създавайте, сътрудничете си и изживейте неповторимо прекарване: това е същността на!  Екипи от разнообразни националности ще изградят мощни връзки, укрепвайки разбирателството и давайки опция за интернационално съдействие.

● КУЛТУРНО ОБОГАТЯВАНЕ

Талантите ще се срещнат с разнообразни култури в Марсилия, София и Брюксел, обогатявайки познанията си за креативните промишлености.

● СЪЗДАВАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКИ МРЕЖИ:

Уникална платформа за определяне на професионални връзки в европейски мащаб, разширение на хоризонтите и основаване на бъдещи благоприятни условия.

● ОБУЧЕНИЕ ОТ ЕКСПЕРТИ:

Известни треньори от разнообразни европейски райони ще показват разнородни подходи и вероятности: профилирани специалисти, които ще дадат старт на кариерата на млади гении и ще изградят бъдещето на културните и креативните промишлености.

Предприемаческото предизвикателство " " подчертава върху креативните промишлености като в същото време основава действителни благоприятни условия за развиване на млади гении.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР