Музикалното дуо Павел и Венци Венц обмислят да прекратят отношенията

...
Музикалното дуо Павел и Венци Венц обмислят да прекратят отношенията
Коментари Харесай

Павел и Венци Венц биха шута на Саня Армутлиева! Продуцентката толерирала повече Дара и Михаела Маринова

Музикалното дуо Павел и Венци Венц обмислят да прекратят връзките си с продуцентската компания „ Вирджиния рекърдс “, менажирана от Саня Армутлиева. Причина за разпада на дългогодишните им връзки са разлики във вижданията им за основаване на нова музика.

50-годишната Станислава имала ясна идея за частите, до момента в който двойката желала да опитва.

Чашата преляла преди години когато шефката почнала да има искания за визията им, а всяка смяна, както било разказано в контракта, трябвало да се утвърждава като решението за синя коса на Павел или растите на Венци, да вземем за пример.

Освен слуховете в гилдията, не липсват и наблюдения от страна на почитателите. В формалния си Инстаграм профил Венци на никое място не разказва, че е част от лейбъла. За триумфите си на сцена благодари на редица имена, само че не и на компанията или Саня. Подобно на театралната му половинка Павел в неговото изложение е включено единствено музикант.

Другата причина за разрива на дуета с Армутлиева са нейните любимки Дарина Йотова-Дара и Михаела Маринава. За техните изяви и планове от „ Вирджиния рекърдс “ се заделят най-вече средства, което ощетява останалите, написа „ Галерия “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР