Музеят Гревен в Париж, Франция, който е специализиран във восъчни

...
Музеят Гревен в Париж, Франция, който е специализиран във восъчни
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън разкритикува френски музей заради своя восъчна фигура

Музеят „ Гревен " в Париж, Франция, който е профилиран във восъчни фигури на известни хора, неотдавна бе подложен на рецензии поради статуя на Дуейн Джонсън „ Скалата “, която съгласно мнозина е с прекомерно светла кожа, с цел да изобразява съответно артиста, който е от разнообразни етноси, заяви Си Ен Ен.


Някои хора се включиха в обществените мрежи, с цел да обвинят музея, че е " избелил " фигурата на звездата от " Черният Адам ", като разясниха, че неотдавна показаната фигура страда от " меланинов недостиг ".

Джонсън, чийто починал татко, борецът Роки Джонсън, е негър новошотландец, а майка му, Ата Майвия, е самоанка, видя възмущението и го адресира на 22 октомври в обществените мрежи.

" За сведение, ще накарам екипа си да се свърже с нашите другари от музея " Гревин " в Париж, Франция, с цел да можем да работим по " обновяването " на восъчната ми фигура с някои значими елементи и усъвършенствания - като стартираме с цвета на кожата ми ", написа Джонсън.

Според уеб страницата на музея " откакто Дуейн Джонсън е бил определен на първото издание на премиите " Гревен ", скулпторът Стефан Барет е трябвало да разчита на фотоси и видеоклипове, с цел да сътвори скулптура, допустимо най-близка до действителността, без наличието на интернационалната звезда "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР