Мутри търсели 3000 лв. в мухлясали банкноти13-годишната дъщеря заплашвана от

...
Мутри търсели 3000 лв. в мухлясали банкноти13-годишната дъщеря заплашвана от
Коментари Харесай

Отвлекли мъж погрешка заради сгрешна GPS навигация

Мутри търсели 3000 лева в мухлясали банкноти
13-годишната щерка заплашвана от бандитите

Маскираните похитители, които отвлякоха и пребиха мъж простъпка в разградското село Хърсово, са търсили 3000 лева, които различен човек от селото бил намерил. Парите били негодни за потребление, тъй като били мухлясали и в банка в Разград имало молба да бъдат сменени. Нападателите съумели да се доберат до бордерото за замяна и решили да ограбят сумата. За да открият притежателя, те употребявали GPS-навигацията на джипа БМВ Х 5, с който се придвижвали, само че той ги отвел на неверен адрес, заяви окръжният прокурор на Разград Тихомир Тодоров.

Бандитите, които били въоръжени с пушки и револвери, желали да отвлекат и 13-годишната доведена щерка на жертвата, само че тя се барикадирала в една от стаите. Преди това момичето заплашило, че ще се самоубие със спринцовка, която употребило, тъй като страдало от диабет.

„ Запазило е хладнокръвие и в един миг се е стигнало до комична обстановка - щяло е да вземе нападателите като заложници със спринцовката “, сподели Тихомир Тодоров.

Четирима от нападателите са в ареста, петият инцидентно се е включил към останалите по пътя по тяхна покана. Днес ще бъдат гледани ограниченията им за задържане.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР