Мултиплатинената британска певица Ели Голдинг представи своя дългоочакван нов албум

...
Мултиплатинената британска певица Ели Голдинг представи своя дългоочакван нов албум
Коментари Харесай

Ели Голдинг демонстрира най-доброто от себе си

Мултиплатинената английска певица Ели Голдинг показа своя дълго чакан нов албум Delirium. Третото издание в дискографията на изпълнителката идва 3 години след нейния финален студиен план Halcyon, който я бетонира като знаменит и сполучлив актьор.

Пилотен сингъл от Delirium е парчето On My Mind, което към този момент съумя да се наложи като един от шлагерите на есен 2015. Песента доближи до 19-а позиция в класацията Billboard Hot 100 и влезе в Топ 10 на музикалните ранглисти във  Англия, Австралия и още други страни по целия свят.

Delirium е записан в Лондон, Херефордшир, Швеция и Лос Анджелис. По продукцията на новия запис Ели Голдинг е работила дружно с едни най-големите и настоящи имена в музикалната промишленост – Макс Мартин, Грег Кърстин, Раян Тедър от OneRepublic, Клас Алунд, Гай Лoрънс от Disclosure, както и дългогодишният ѝ сътрудник Джим Елиът. Албумът включва 16 части в стандарната си версия и 6 спомагателни в делукс разновидността. Delirium е албум на реализатор, който е сграбчил своя момент и в никакъв случай преди не е звучал толкоз убеден.

За Ели Голдинг Delirium е звукът на един реализатор, който е достигнал връхна точка в своята кариера - “Част от мен вижда този албум като опит – да направиш огромен поп запис. Направих умишлено решение, че желая да бъде на друго равнище. ”, споделя певицата. Последните няколко години се трансфораха в същинска буря за надарената артистка от Херефордшър. От издаването на нейния дебютен албум Lights през 2012 година до момента, тя е продала над 20 милиона копия, покорила е чартовете с двата си албума, спечелила е две награди Брит и е генерирала онлайн гледания и прослушвания, надвишаващи общо над 1 милиард. Тазгодишният ѝ международен шлагер Love Me Like You Do оглави класациите в 70 страни и счупи върха в цифровите музикалните платформи за най-прослушвана ария в рамките една седмица.

Заглавието на албума е думата, която Ели усеща, че най-добре разказва всичко, което тя е претърпяла, с цел да доближи до тази точка от своята кариера.  " Може да разказва доста щастливо и бясно положение или изцяло противоположното. Постоянно съм в положение на полудяване. ", споделя тя. Delirium е кулминационната точка на всичко, което английската изпълнителка е постигнала до този миг. Това е звукът на актьор, който съпреживява своите триумфи, тъга, страхове и наслади, като ги насочва в нещо мощно и въздействащо. Това е гений, който могат да реализират единствено най-надарените реализатори. С Delirium, Ели Голдинг продължава да намира нови артистични провокации, към които да се стреми и реализира.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР