Мухите са толкова досадни, че дори не е за вярване.

...
Мухите са толкова досадни, че дори не е за вярване.
Коментари Харесай

Мухите бягат от ТОВА

Мухите са толкоз досадни, че даже не е за поверие. Колкото повече се опитваме да ги прогоним, ръкомахайки с ръка, те толкоз по-безочливо ни „ атакуват ”. На всеки човек би му станало неприятно, в случай че види муха, кацнала върху храната.

За да се избавите от тях напълно не е нужно да се възползвате от действието на всички тези репеленти, които се оферират в магазините. Техният състав не е изчистен и нормално не се предлагат за дребни деца. Това значи, че при изработката им бива употребена химия, която би могла да попадне върху храната и ние да я погълнем.

За да не се случва обаче това, нашият съвет е да изберете натуралните оръжия за справяне с нашествията от мухите. Те са лесни за подготвяне и правят същински чудеса.

Ето и нашите натурални оферти за справяне с мухи:

Спрей от мента и лимон

За задачата ви е нужна спрей бутилка, която ще разреши елементарно да употребявате наличието в нея. Нужни са ви още етерично масло от мента и лимон.

Смесете по 10 капки от двата типа етерични масла и ги излейте в бутилката, която авансово сте напълнили с 400 мл вода.
 Изгони мухите от вкъщи си - ето по какъв начин Изгони мухите от вкъщи си - ето по какъв начин
Домашните мухи са добре познати вредители в домовете по целия свят. Няколко метода могат да оказват помощ да се отървете от тях. Обикновена...

Разклатете добре, тъй че съставките да се смесят и по-късно напръскайте щедро дома си. Съветваме ви да обърнете повече внимание на ъглите, защото те постоянно биват желани от досадните мухи.

С този домакински репелент не просто ще се отървете от насекомите, само че и ще позволите на дома си да ухае необикновено на прохлада.

Спрей от лавандула

Знае се, че това растение има редица свойства и едно от тях е да се оправя сполучливо с прогонването на мухите.
 Досадните мухи - за какво постоянно бягат, когато пробвате да ги ударите? Досадните мухи - за какво постоянно бягат, когато пробвате да ги ударите?
Муха жужи около главата ви и каца наоколо. Грабвате мухоловката или навивате вестник, приближавате се внимателно и удряте! Но колкот...

Релаксиращият резултат на лавандулата също не е за подценяване.

За изработката на домашния репелент се изисква да сложите в буркан елементарна гъба и върху нея да капнете няколко капки от етеричното масло.

Ароматът ще прогони насекомите и ще ви отърве вечно от тях.

Ако страдате от съществени нашествия, затворете буркана за известно време и по-късно премахнете капачката. Ароматът ще е доста по-силен и мухите незабавно ще се изпарят!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР