MTS – най-големият мобилен оператор в Русия обяви началото на

...
MTS – най-големият мобилен оператор в Русия обяви началото на
Коментари Харесай

Най-големият руски мобилен оператор MTS започна тестването на NUUM – местен аналог на YouTube

MTS – най-големият мобилен оператор в Русия разгласи началото на отворено бета-тестване на новата потребителска видеоплатформа NUUM, която е аналог на YouTube. Пълномащабното стартиране на видеоплатформата би трябвало да се реализира през идната година.

Що се отнася до самата NUUM, тя съставлява видеоплатформа с опция за образуване на излъчвания онлайн, както и за качване и гледане на видеоклипове в хоризонтални и отвесни формати. Понастоящем потребителите могат да получат достъп до уеб версията на услугата и до мобилните приложения в Гугъл Play Store и Apple App Store. Платформата към този момент е събрала наличие от известни блогъри, които интензивно тестват новата платформа.

Основната цел на отвореното бета-тестване е да се усъвършенстват основните функционалности дружно с потребителите и да се направи артикул, който най-добре дава отговор на потребностите на аудиторията, основателите на наличие и рекламодателите. Разработчиците имат намерение да пускат актуализации въз основа на отзивите на потребителите на всеки 2-3 седмици.

„ Според нашите изследвания пазарът на наличие, създавано от потребителите, нараства с 50-70% всяка година и поради рестриктивните мерки и неналичието на монетизация в задграничните платформи, виждаме вероятности в тази посока. Основната ни задача в този момент е да създадем платформата комфортна за потребителите. През 2024 гoдина ще представим рекламен модел и скица за монетизиране на основателите на наличие, само че още в този момент отворихме опция за финансова поддръжка на създателите посредством дарения. “

каза Наталия Братчикова – началник на плана NUUM
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР