„Мръсни танци“ създаде своя собствена мини вселена, след като се

...
„Мръсни танци“ създаде своя собствена мини вселена, след като се
Коментари Харесай

Продължението на „Мръсни танци“ с обявена премиерна дата

„ Мръсни танци “ сътвори своя лична мини галактика, откакто се трансформира в безспорен шлагер през 1987г. Вече ви разказахме, че ще гледаме продължение на един от най-култовите филми на 80-те напълно скоро и присъединяване на Дженифър Грей, която изигра Франсис „ Бейби “ Хаусман в паметната класика, беше доказано.

От филмовата компания Lionsgate с днешна дата оповестиха, че тяхното продължение на “Мръсни танци “ с присъединяване на Дженифър Грей ще излезе по кината на 9 февруари 2024 г, което го прави идеално допълнение към Свети Валентин, оповестяват от „ Deadline”.
 Венелин Петков се изправя против Сашо Диков за нов шеф на Българска национална телевизия 15 юни 2022 | Бившият шеф на новините на бТВ Венелин Петков се изправя в конкуренция на още 7 знакови имена в българската...
„ Докато истинският „ Мръсни танци “ постоянно е бил измежду обичаните ми филми, в никакъв случай не съм си представял, че ще дирижирам продължението “, споделя Джонатан Ливайн. Отново се влюбих в героите (новите и старите), в света на 90-те години и музиката, която във кино лентата ще предложи песни от оригинала, както и хип-хоп части. На дългогодишните почитатели давам обещание, че няма да развалим спомените ви. Ще се оправим със задачата с изисканост, упоритост, и на първо място – с обич “, добавя той.

I was today years old when I learned this iconic scene in “Dirty Dancing” was not in the script. This was Patrick Swayze’s real reaction to Jennifer Grey messing up during the scene and they kept it for this music montage. Genius.
— (@KirkWrites79)
”Мръсни танци” e повече от филм – това е културен феномен. Когато взехме решение да създадем продължение, знаехме, че би трябвало да създадем поклон към дълбочината и топлината на оригинала “, споделя шефът на Lionsgate Ерин Уестърман. „ Имаме шанс, че Дженифър Грей е с нас и сме разчувствани да знаем, че Джонатан също е в екипа, тъй като всичко, което прави, постоянно ни кара да настръхваме. “

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР