Мозъчното заболяване на Северноатлантическия алианс, за което говори преди време

...
Мозъчното заболяване на Северноатлантическия алианс, за което говори преди време
Коментари Харесай

Лавров: НАТО отиде твърде далеч

„ Мозъчното заболяване на Северноатлантическия алианс, за което приказва преди време президентът на Франция Еманюел Макрон, напредна прекомерно доста, в случай че се съди по дейностите на НАТО във връзка със обстановката в Украйна. ”

Това съобщи през днешния ден съветският външен министър Сергей Лавров по време на съвещание на комисията на управляващата партия „ Единна Русия ” в рамките на междупартийния конгрес „ Екологична политика и стабилно развиване ”.

„ Преди време президентът Макрон диагностицира „ рак на мозъка ” у Северноатлантическия алианс. И съдейки по това, по какъв начин алиансът предизвиква неонацистки режим в Киев, заболяването е отишла прекомерно надалеч ”, означи Лавров.

„ Както знаете, през вчерашния ден се организира среща на върха на така наречен Европейска политическа общественост, която е по самодейност на президента Макрон. След края на срещата ръководителят на дипломацията на Евросъюза Жозеп Борел съобщи с горделивост, че стартира сформирането на структури за сигурност без присъединяване на Русия. Най-общо казано: скачат съгласно свирката на Киев и насърчават безумните мечти на тези, които към момента са там на власт ”, сподели външният министър.

Според Лавров, по този начин САЩ и техните съюзници поемат върху себе си „ голяма отговорност за рисковото усилване на интернационалното напрежение ”, затрупването с оръжия на режима на украинския президент Володимир Зеленски, „ макар неговите ясно декларирани нуклеарни упоритости ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР