Моята система засече омикрон още около Коледа. Към последната седмица

...
Моята система засече омикрон още около Коледа. Към последната седмица
Коментари Харесай

Витанов: Омикрон ще ни донесе по 10 000 заразени на ден и локдаун

" Моята система засече омикрон още към Коледа. Към последната седмица на януари, към този момент ще сме под въздействието на този вариант. Още на следващия ден ще видите на какво е кадърен. ". Това разяснява в ефира на бТВ матемтикът проф. Витанов, който е някогашен математик на разформирования НОЩ и непрекъснато сее боязън към китайския вирус. При все, че преди Коледа тръбеше, че е време за софри и празници и Омикрон няма да удари по това време.

" Този вид е доста инфектиран и би трябвало да се внимава. Може да се разболеят лекари в спешна помощ, медицински сестри. Ако се скофти нещо там, може и да има локдаун. ", споделя той.

" По предварителни калкулации, основани на непознати статистики, споделям вероятността да достигнем 10 000 инфектирани дневно по никакъв начин не е дребна. ", счита математикът.

" Февруари ще е месеца на Омикрона, тъй като през януари още ще се борят с Делта. ", безапелационен е той.

" Говорят, че имам раздвояване на личността, само че аз ви споделям, че би трябвало да се пазите. Нека на Витанов му е зле и да му провалим прогнозата като си съблюдаваме ограниченията. ", моли той.

" Моят апел към моите пиленца - злобари е да провалят прогнозата ми. Претръпнах към този момент към всичко, което се написа за мен. Има закани, да. Отворете форумите и вижте. Аз съм специализирал в Япония - там ни учат, че всеки ще почине един ден. Учеха ни също да завлечем най-малко 10 врагове със себе си. ", споделя Витанов.

" Проблемите ще стартират доста скоро. Очаква се, че след 15 март към този момент вълната да е отшумяла. ", заключи той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР