Моята любов с кецовете Converse датира от много отдавна и

...
Моята любов с кецовете Converse датира от много отдавна и
Коментари Харесай

Кецовете, които със сигурност ще носим тази пролет

Моята обич с кецовете Converse датира от доста от дълго време и също толкоз от дълго време съм спряла да броя какъв брой тъкмо чифта имам. Знам единствено, че постоянно съм подготвена да прибавя още един в дрешника си – дали тъй като желая висок модел в класическо черно, или пък се приготвям за лятото с кецове в бяло и невисок профил.

Този сезон пък цветовете са толкоз красиви и елегантни, че надали ще устоя, изключително откакто видях новия Converse Chuck Taylor All Star CX в това изтънчено лавандулово лилаво, което от няколко сезона изцяло е покорило сърцето ми. Вече си представям по какъв начин го нося със светли тънки и бял тишърт или с някоя ефирна рокля в миди дължина. Само да стане още малко по-топло, само че пролетта занапред ще ни гали със слънчевите си лъчи и ще имам доста мотиви, с цел да разхождам новите си кецове в града.



Харесвам това, че са с висок профил, само че имат и още няколко преимущества. Сред тях са стелката с СХ пяна и полиуретановата подметка, които обезпечават още по-високо равнище на комфорт на стъпалото, гуменият протектор на пръстите, както и обновеният дизайн на гайката в региона на петата за по-лесно обуване. Защото колкото и да одобрявам мокасините, постоянно предпочитам комфорта на кецовете. Особено моделите на Converse, които са доста по-елегантни от грубите маратонки, които няколко сезона бяха толкоз настоящи. В същото време спортните обувки не престават да бъдат водещ тренд, само че се веселя, че се завръщат точно по-семплите и типичен кецове.



И защото продължаваме да си крадем неща от мъжкия дрешник (било то някой oversize суитшърт или блейзър или за какво не и дънки), постоянно преглеждаме и мъжките модели на Converse, тъй като те нормално са унисекс и измежду тях могат да бъдат открити цветове, които липсват измежду дамските. Точно като мъжкия вид на Converse Chuck Taylor All Star CX , който комбинира бяло и черно и елементарно ще го комбинираме с всичко налично ва дрешника си. Или най-малко тези девойки, които са с малко по-голям крайник. Но който и модел да изберете, можете да бъдете сигурни, че имате съвършения аксесоар за постигането на един страховит капсулен дрешник за пролетта.

Дамския модел Converse Chuck Taylor All Star CX може да откриете в магзини District и Fan Point. А мъжкия вид във Fan Point.



С поддръжката на Converse

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР