Моят плейлист е новото музикално шоу на Българската национална телевизия.

...
Моят плейлист е новото музикално шоу на Българската национална телевизия.
Коментари Харесай

Моят плейлист е новото музикално шоу на БНТ

„ Моят плейлист ” е новото музикално шоу на Българската национална телевизия. Шоуто стартира в 22:00 часа през днешния ден, 7 януари и ще се излъчва всяка седмица по БНТ1.


" Кажи ни каква музика слушаш, с цел да разберем по-добре какъв си? "

И те ще вършат тъкмо това – основните герои в „ Моят плейлист ” - новото музикално шоу на Българска национална телевизия.

Популярни персони, освен музиканти, само че и всевъзможни актьори, сполучливи спортисти и даже политици ще ни показват своите 10 най-любими песни. Така ще ги виждаме от една забавна, а за някои и непредвидена позиция.

Водещият Васил Върбанов ще прибавя ненатрапчиво някои любопитни обстоятелства и истории зад частите, които фенът ще вижда на екрана.
Този вторник, първият посетител в студиото на „ Моят плейлист ” ще бъде именитият рок китарист – Иван Лечев.
За Васил Върбанов

Васил Върбанов е обвързван на първо място с радиото, като към този момент 27 години е част от радио „ Тангра “, където през днешния ден е и програмен шеф. Имал е и свои авторски излъчвания и в българските секции на RFI и в BBC, само че през годините постоянно работи и в малкия екран, като най-често го прави с Българска национална телевизия.

Още в средата на 90-те озвучава с гласа си зад кадър огромни интернационалните концерти по малкия екран, както и няколко приспособени интернационалните ранглисти, след което работи и в предаванията „ Кречетало “ и „ Денис и другари “.

Върбанов е и посетител коментатор в двата единствени за последните 30 години РЪГБИ мача излъчени директно по Българска национална телевизия. След това е член на журито в „ Голямото РОК междучасие “.

През 2019 година той е поканен да показва своята месечна музикална графа „ Рокендрол “ в „ Култура.БГ “, а в този момент стартира и новото му предаване „ Моят плейлист “!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР