Моят живот като Ролинг стоунДокументален филм на BBC в четири

...
Моят живот като Ролинг стоунДокументален филм на BBC в четири
Коментари Харесай

Домашно кино: документален сериал за Rolling Stones, нов сезон на "Историята на прислужницата"

Моят живот като Ролинг стоун
Документален филм на BBC в четири елементи, като всяка една отдадена на невероятната и вълнуваща история на обособените членове на Rolling Stones - Мик Джагър, Кийт Ричардс, Рони Ууд и починалия барабанист на групата Чарли Уотс. Едночасовите епизоди са разказани блестящо посредством извънредни изявленията с музикантите и на звезди като Пи Пи Арнолд, Криси Хайнд от The Pretenders, китариста на Guns N` Roses Слаш, Род Стюарт, Тина Търнър и Стивън Тайлър от Aerosmith.

Премиера, HBO Max
American Gigolo
Нов сериал в 10 епизода, създаден от Дейвид Холандер ( " Рей Донован " ) и основан на едноименния филм от 1980 година на Пол Шрейдър с присъединяване на Ричард Гиър. В основната роля в модерната акомодация влиза Джон Бернтал ( " Живите мъртви " ), чийто воин, който откакто е излежал 15-годишна присъда по незаслужено обвиняване в ликвидиране, се завръща към задоволяването на дамски секс прищевки, като в това време се пробва да открие кой го е натопил.

Премиера, Showtime, 9 септември
Реклама Историята на прислужницата
Сериалът по романа на Маргарет Атууд с присъединяване на Елизабет Мос продължава да се развива и към този момент гледаме неговия пети сезон. В него героинята Джун се изправя против следствията от убийството на пълководец Уотърфорд, а вдовицата Серена се пробва да ускори въздействието си като представител на репресивната система на страната Гилеад. Джун, Люк и Мойра се борят против тоталитарното общество от разстояние и за спасяването на Хана.

Премиера, HBO Max, 14 септември


Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР