Мотоциклетист от Филаделфия се призна за виновен за това, че

...
Мотоциклетист от Филаделфия се призна за виновен за това, че
Коментари Харесай

Мотоциклетист от Филаделфия се призна за виновен за това, че е ритнал предното стъкло на майка си и е насочил пистолет към нея с деца в кола

Мотоциклетист от Филаделфия се призна за отговорен за това, че е стъпил предното стъкло на жена и е насочил револвер към главата й, до момента в който децата й са били в колата.

Коуди Херон, на 26 години, се призна за отговорен по две обвинявания за нахлуване и владеене на инструмент за закононарушение в сряда.

Heron стана вирусен през октомври след видео, на което той стъпва по предното стъкло на Ники Бълок и насочва револвер към нея, до момента в който децата й, на две и пет години, и приятелката й са в колата.

Двойката беше влезнала в развълнуван диалог на светофар покрай кметството, откакто Heron удари странично вратата от страната на водача.

След това Херън скочи от мотора си и скочи върху задната част на колата на Бълок, счупвайки предното стъкло и причинявайки рухване на стъкло върху децата й.

По време на паниката револверът му падна от колана му и той бързо размаха револвера към майката, преди да удари с глава и да блъсна 23-годишното момче и по-късно да се въ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР