Моторист от Кричим изчезна безследно, близките му го издирват. Брат

...
Моторист от Кричим изчезна безследно, близките му го издирват. Брат
Коментари Харесай

Издирват моторист от Кричим изчезнал мистериозно

Моторист от Кричим изчезна безследно, околните му го търсят. Брат му Станислав е отправил апел за помощ в обществените мрежи и моли всеки, който го е виждал и разполага с информация за него, да го потърси. 

Мотористът, който се споделя Илиян, е напуснал дома си към 22:00 часа в петък. Не е взел телефон. Облечен е с черно кожено яке, черна каска, черен панталон и ботуши. Носи огромна зелена раница за къмпинг. Висок е към 178 см със едва телосложение, с леко набола брада и прошарена приблизително къса коса.

" Няма по какъв начин да се свържем с него, а и той няма по какъв начин да ни потърси в случай че се наложи, тъй като е без телефон. Полицията е известена. Надявам се някой да го е видял някъде към Пловдив или в града ", написа неговият брат.

Той е разгласил и фотография, като прецизира, че е от преди 2 години и че сега е по-слаб и с малко по-дълга коса.

Мистерията се запита още повече от обстоятелството, че през днешния ден моторът му - наследник чопър е открит на Гребната база в Пловдив, само че от Илиян няма и диря. Група от близки и другари проведоха издирването му в региона, само че до момента то е без резултат, написа Марица.

" Моля, в случай че някой има някаква информация или го е виждал, да се свърже с мен на тел: 0896389220 - Станислав Тарашев, или да синализира в Министерство на вътрешните работи ", приканва братът. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР