Мотивите за оставката са, че никой министър на това правителство

...
Мотивите за оставката са, че никой министър на това правителство
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма да допуснем смекчаваща реторика, когато хората се крият в бомбоубежищата

" Мотивите за оставката са, че никой министър на това държавно управление няма право да прави лична външна полтика през " Facebook ". Никой министър няма право да се мисли за залог за стабилността на това държавно управление ", това съобщи Кирил Петков от пленарна зала в Народно събрание във връзка претекстовете му да изиска оставката на Министъра на защитата Стефан Янев.

" Това държавно управление не може да бъде
залог или вкарано в конвенционалност, на който и да било. Последното, което е доста значимо, българското държавно управление чака, че когато има над 3500 починали от едната страна и повече от другата, когато би трябвало да използваме рейсове, с цел да изкараме 190 души на несъмнено място - това е война, а не друга думичка. Трябва да използваме верни думи, а не снизходителни термини ", добави министър председателят.

" Това държавно управление работи на база на правила и види, че нещо не е вярно, ние ще споделяме това и ще даваме ясна поддръжка, когато в братоубийствена война има принудител и пострадали. Няма да допуснем смекчаваща изразителност, когато хората се крият в бомбоубежищата ", сподели още Петков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР