Москва. В района на катастрофата на самолета Ан-148 на Саратовски

...
Москва. В района на катастрофата на самолета Ан-148 на Саратовски
Коментари Харесай

РИА Новости: Катастрофата на руския Ан-148: Спасителите са открили 209 фрагменти от тела

Москва. В региона на злополуката на самолета Ан-148 на „ Саратовски авиолинии “ са открити 209 фрагменти на тела, споделя за РИА Новости източник от оперативния щаб, разпрострат на мястото на случая.
По-рано от компанията увериха, че преди излитането си от Орск самолетът Ан-148 е минал техническа инспекция, в границите на която не са открити неизправности.
„ Преди всеки полет самолетът минава през оперативно обслужване, преди излитането на полет автобуса 6В-703 Москва-Орск на 11 февруари 2018 година също е осъществено техническо обслужване, при което не е намерено отклоняване “, означиха от компанията.
От „ Саратовски авиолинии “ подчертаха, че имат подготвеност да дават всички нужни документи на следователите, с цел да „ открият същинските аргументи “ за трагичния случай. Компанията също е прекратила краткотрайно потреблението на всички самолети Ан-148, общо шест на брой.
Самолетът се разруши в неделя, няколко минути след излитането си от летище „ Домодедово “ в съветската столица. На борда пътуваха 65 души. Всички те починаха.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР