Москва смята, че прехвърлянето на танкове Т-72 на Украйна от

...
Москва смята, че прехвърлянето на танкове Т-72 на Украйна от
Коментари Харесай

Захарова недоволна от Скопие, че дава танковете на Украйна

Москва счита, че прехвърлянето на танкове Т-72 на Украйна от управляващите на Северна Македония е огромна неточност , която единствено ще улесни незаконната активност на киевския режим. Говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи това на брифинг във вторник.

" Смятаме, че това е огромна неточност на управлението на Северна Македония ", сподели тя.

" В лоялна ревнивост към НАТО Скопие взе участие в снабдяването на Украйна с оръжие, като по този метод способства за незаконната активност на киевския режим против мирното население на Донбас ", акцентира Захарова и добавя, че хората, които изповядват полезностите на демокрацията, свободата и правата на индивида, би трябвало да са наясно с това, тъй като всичко това води до в допълнение утежняване на обстановката.

На 29 юли сръбската национална телевизия заяви, че Министерството на защитата на Северна Македония е удостоверило прехвърлянето на танкове Т-72 в Украйна. От македонското министерство на защитата обявиха, че танковете са от " трето потомство " и са принадлежали на поделение, което скоро ще бъде разформировано . От министерството не прецизираха какъв брой танка са били трансферирани на Украйна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР