Москва разполага с всички военно-технически възможности, за да обезсърчи страните

...
Москва разполага с всички военно-технически възможности, за да обезсърчи страните
Коментари Харесай

Руското външно министерство обяви, че Москва има военно-технически възможности за противодействие на НАТО

Москва разполага с всички военно-технически благоприятни условия, с цел да обезсърчи страните от НАТО от всевъзможни рискови проекти против Русия. Това сподели заместник-министърът на външните работи на Руската федерация Александър Грушко в ефира на телевизионния канал " Россия-24 ".

„ Ние ще засилим нашето северозападно направление и разполагаме с всички качества, както военно-технически, по този начин и други, с цел да подсигуряваме надеждно нашите ползи на сигурността и да обезсърчаваме плановиците на НАТО от всевъзможни рискови проекти във връзка с страната ни “, сподели Александър Грушко.

" Русия е уверена, че нейното ясно обръщение за провокациите пред международната сигурност е било чуто и подкрепено от мнозина в Организация на обединените нации. Акцентът, който министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Лавров направи, той го направи доста ясно в Ню Йорк, беше върху нуждата да се зачитат и съблюдават правилата на Хартата на Организация на обединените нации в тяхната целокупност и взаимовръзка. Акцентът ми се коства един от главните, който се чу и беше подсилен от мнозина “, съобщи Александър Грушко.

Според него речта на Лавров е била „ на моменти груба в идентифицирането на провокациите и заплахите, с които интернационалната общественост би трябвало да се оправи през днешния ден “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР