Москва разполага с конкретни доказателства за "деструктивна намеса на някои

...
Москва разполага с конкретни доказателства за "деструктивна намеса на някои
Коментари Харесай

Кремъл: Имаме доказателства за намеса на западни държави в президентските избори в Русия

Москва разполага с съответни доказателства за "деструктивна интервенция на някои западни страни " във вътрешните работи на Русия преди президентските избори идващия месец.

Това съобщи през днешния ден на брифинг говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от Ройтерс. По думите й съветската страна е предизвестила европейските страни, че "трябва да бъде прекъсната тази активност. Ако тя не бъде прекъсната, ще бъдем принудени да предприемем твърди контрамерки ", сподели тя.

Захарова заяви, че Москва е отправила молба към управлението на Организацията за сигурност и съдействие в Европа и нейната мониторингова комисия в Украйна да наблюдават за спазването на реда в съветските дипломатически задачи по време на изборите за президент на Русия на 18 март, заяви Българска телеграфна агенция, цитирайки ТАСС. Тя изясни, че молбата е обусловена от "атмосферата на злоба " в Украйна, поддържана от "агресивни групи националисти " и ориентирана против жителите на Русия, което отиват до изборните секции в съветските задачи в Киев, Харков, Лвов и Одеса. Според Захарова украинската полиция "се намесва в извънредно редки случаи за въвеждането на ред ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР