Москва. Председателят на руската ляво-центристка партия Справедлива Русия“ Сергей Миронов

...
Москва. Председателят на руската ляво-центристка партия Справедлива Русия“ Сергей Миронов
Коментари Харесай

„Независимая газета“ : „Сраведлива Русия“ предлага на КПРФ обединение в провеждането на референдума за пенсионната реформа

Москва. Председателят на съветската ляво-центристка партия „ Справедлива Русия “ Сергей Миронов съобщи, че тя, дружно с Комунистическата партия на Руската федерация, би трябвало да обединят сили, с цел да може референдумът срещу измененията в пенсионната система на страната да се състои, написа „ Независимая газета “.
„ Нееднократно съм предложил на сътрудниците от КПРФ, че би трябвало да обединим старания. Очевидно е, че сега се прави всичко допустимо инициативните групи да се конкурират и нито една да не получи задоволителна поддръжка за референдума “, съобщи Миронов. Според него би трябвало най-малко една от инициативните групи за провеждането на референдума да събере нужната поддържка, след което с общи старания делото против пенсионната промяна да се организира до край.
„ Ако народът каже „ не “ с референдум, то законът ще бъде замразен “, акцентира опозиционерът. Той посочи, че „ няма никакви политически или стопански учредения за провеждането на пенсионната промяна “.
Превод и редакция: Виктор Турмаков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР