Москва обвини бъдещата администрация на Джо Байдън в русофобия и

...
Москва обвини бъдещата администрация на Джо Байдън в русофобия и
Коментари Харесай

Русия не очаква нищо добро от администрацията на Байдън

Москва упрекна бъдещата администрация на Джо Байдън в русофобия и съобщи, че не чака ``нищо добро`` от новоизбрания президент на Съединени американски щати, стана ясно от изказване на съветския заместник-министър на външните работи Сергей Рябков, представено от Агенция Франс Прес.

" Определено не чакаме нищо положително. Би било необичайно да чакаме нещо позитивно от хора, които построиха кариерата си посредством русофобия и хвърляха тиня по страната ми ", сподели Рябков в изявление за организация Интерфакс. Интервюто бе оповестено дни откакто. Във вторник Байдън съобщи, че офанзивата не може да остане " без отговор ", обещавайки да предприеме ограничения, откакто встъпи в служба на 20 януари.

Рябков сподели, че Москва би трябвало да промени метода си в връзките със Съединени американски щати, като резервира правото си на " селективен разговор " по тематики, които са от интерес за Русия. Заместник-министърът на външните работи съобщи, че Русия няма да инициира контакти с преходния личен състав на Байдън и също по този начин няма да прави " едностранни отстъпки ". Той добави, че в случай че Съединени американски щати продължи да третира Русия като ``стратегически съперник``, тогава Москва ще ``се отнася към тях по сходен начин``.

По мотив глобите, които Съединени американски щати наложи на 45 съветски и 58 китайски компании, които нямат право да купуват американски стоки и технологии със специфичен статут,  Рябков съобщи, че администрацията на Доналд Тръмп се пробва " внезапно да затръшне вратата ".  " Отиваме от неприятно към по-лошо. Това беше доста типично за последните четири години и до момента няма чувство, че тази наклонност ще спре ", сподели Рябков. Спиъкът включва също и съветското министерство на защитата и неговата Служба за външно разузнаване, упрекната за огромната хакерска атака, както и други крайни консуматори на военна продукция.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР