Москва и Техеран подписаха споразумение за износ на авиационно оборудване

...
Москва и Техеран подписаха споразумение за износ на авиационно оборудване
Коментари Харесай

Иран ще ремонтира руски самолети и ще доставя части

Москва и Техеран подписаха съглашение за експорт на авиационно съоръжение и елементи за Русия , оповестява иранската организация Mehr. Документът също по този начин урежда ремонта и техническата поддръжка на съветски самолети от ирански ремонтни центрове .

Подписан е и Меморандум за съгласие за увеличение на честотата на полетите сред двете страни, въз основа на който броят на пътническите полети беше повишен до 35 на седмица. Съгласно меморандума за съгласие съветските и иранските самолетни компании ще имат право да правят товарни полети според от потенциала на самолета, без ограничавания.

Заради глобите, наложени от Запада на съветските самолетни компании е и Северна Америка. Американските и европейските производители. Русия всъщност е под формата на наети самолети, само че те ще бъдат конфискувани, в случай че изоставен страната. Има опасения, че Русия от ден на ден ще се отклонява от световните условия за сигурност.

Китай, евентуален съдружник на съветския авиационен бранш, при започване на войната в Украйна, само че на 17 юни ста ясно, че.
 В Европа са обезпокоени за положението на експлоатираните от Русия самолети
В Европа са обезпокоени за положението на експлоатираните от Русия самолети

Москва няма достъп до аварийни елементи и поддръжка за тях
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР