Москва е готова да защитава заподозрените в шпионаж русофили в

...
Москва е готова да защитава заподозрените в шпионаж русофили в
Коментари Харесай

Москва реагира остро на арестите на русофили у нас

Москва е подготвена да пази обвинените в шпионаж русофили в България. Това заяви ръководителят на комисията по интернационалните работи на Съвета на Федерацията на Русия Константин Косачев, представен от ТАСС.
В профила си във Facebook той написа, че е смутен от идващите от страната ни вести за арестувани дейни последователи на другарските връзки с Русия, доста от които той познавал чудесно. Косачев прецизира, че дружно с тях парламентаристите са създали доста по социална линия, в това число в границите на Ливадийския конгрес, който Съветът на Федерацията организира всяка година в Крим.
Ще разберем защо става въпрос и ще ги пазиме уверено. По всички линии - дипломатическа, обществено-политическа и, в случай че е подходящо, юридическа, безапелационен е сенаторът. Той уточни и че има намерение да изиска подробна оценка на протичащото се от интернационалните правозащитници, както и НАТО и Европейски Съюз, които са съдружници на България. България, тези дни ти към този момент се опозори в оценката си за резултатите от Втората международна война. Време е да се опомниш, приканва Косачев в обществената мрежа.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР