Москва. Бившата звезда на WWE Джейк Хагър, който е боец

...
Москва. Бившата звезда на WWE Джейк Хагър, който е боец
Коментари Харесай

Бивша кеч звезда напира за бой с Фьодор Емеляненко

Москва. Бившата звезда на WWE Джейк Хагър, който е войник на Bellator желае да се бие с легендата Фьодор Емеляненко. Наскоро стана ясно, че Bellator ще създадат дебют в Русия през октомври. Очаквано Скот Кокър поставя в основната борба " The Last Emperor ", а името на неговия противник към момента не е ясно. Кокър разкри, че Джош Барнет, Алистър Овърийм и Жуниор дос Сантос са разновидности за Емеляненко.

Хагър, който стана прочут в WWE със своя прякор Джак Фукльото съществено напира за пердах с Емеляненко. Джейк стигна много надалеч и разгласи в обществените мрежи, че ще се бие с Фьодор, с което заблуди доста почитатели. Хагър счита, че това е борбата, която целия свят желае да види. Малко евентуално е Кокър да даде късмет на Хагър против Емеляненко, тъй като Джейк към момента е нов в ММА и е с връх едвам 3-0-1 в клетката.

Хагър направи дебют в ММА преди 2 години. Той влезе в Bellator и през 2019 година победи Кисър и Джоунс със събмишъни. В края на 2019 година Джейк вкара забранен удар на Гарет и срещата им беше оповестена за несъстояла се. В края на предходната година някогашната кеч звезда още веднъж се би в ММА и съумя да победи Брандън Колтън с раздвоено решение.

Източник:
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР