МОСКВА (АП) — Сътрудници на задържания руски опозиционен лидер Алексей

...
МОСКВА (АП) — Сътрудници на задържания руски опозиционен лидер Алексей
Коментари Харесай

Затвореният руски опозиционен лидер Навални се намира в наказателна колония 3 седмици след изгубен контакт

МОСКВА (АП) — Сътрудници на арестувания съветски опозиционен водач Алексей Навални споделиха в понеделник, че той е бил ситуиран в затворническа колония над Арктическия кръг съвсем три седмици откакто контактът с него беше изгубен.

Навални, най-видният зложелател на съветския президент Владимир Путин, излежава 19-годишна присъда по обвинявания в екстремизъм. Той е бил затворен във Владимирска област в Централна Русия, на към 230 километра (140 мили) източно от Москва, само че юристите му споделиха, че не са съумели да се свържат с него от 6 декември.

Неговият представител, Кира Ярмиш сподели, че се намира в затворническа колония в град Харп, в Ямало-Ненецкия район на към 1900 километра (1200 мили) североизточно от Москва.

Навални е „ добре – най-малко толкоз допустимо след толкоз дълъг стадий " и юрист го посети, сподели Ярмиш пред Асошиейтед прес.

Регионът е прочут с дългите и сурови зими. Градът е на към 100 километра (60 мили) от Воркута, чиито въглищни мини бяха измежду най-суровите в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР