Московският международен търговски център е домакин на най-голямата годишна пресконференция

...
Московският международен търговски център е домакин на най-голямата годишна пресконференция
Коментари Харесай

Започна годишната пресконференция на Путин НА ЖИВО

Московският интернационален търговски център е хазаин на най-голямата годишна конференция на съветския президент Владимир Путин - петнадесетата подред.

Още преди да стартира, юбилейната среща на съветския водач с представители на медиите счупи върха - както демонстрира описът на уеб страницата на Кремъл, за събитието са били упълномощени 1895 публицисти, съвсем двеста повече от предходната година.

Сред участниците има и публицисти от задгранични медии. За тяхно улеснение конференцията ще бъде преведена на британски, френски и немски език; кореспондентите получиха устройства за симултанен превод на входа на залата.

Екраните за лъчение онлайн са конфигурирани в общата зала, тъй че тези публицисти, които не влизат в главната зала, също да могат да наблюдават конференцията. Подготвен е и пресцентър с компютри.

Говорителят на президента Дмитрий Песков съобщи, че Владимир Путин интензивно се приготвя за събитието, след съвещания с длъжностни лица и ръководители на федералните организации. Според Песков президентът е подготвен да отговори на всеки въпрос:

"Той в действителност неведнъж е показвал, показва, че дава отговор на всевъзможни въпроси. Освен това форматът на конференцията е безусловно Свободен. Свободна връзка. "

Видео НА ЖИВО от конференцията може да видите ТУК
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР