Мощно цунами от разтърсващи рок концерти залива България – стартът

...
Мощно цунами от разтърсващи рок концерти залива България – стартът
Коментари Харесай

Рок цунами залива България - slava.bg

Мощно цунами от разтърсващи рок концерти залива България – стартът е на 25 май в Пловдив, където международните звезди Рони Ромеро, Боби Рондинели и Карл Сентанс, обединени от огромния български хуманист доктор Милен Врабевски, ще изправят на крайници същинските почитатели на рока. Д-р Врабевски, който с изключение на знаменит академик, човеколюбец и труженик на българщината, е и надарен музикант и текстописец, е основател на неповторими композиции и песни. Шестият му албум “The Creation”, публикуван от Intelligent Musi Project, ще бъде показан в Пловдив, Бургас, Варна и София, следва и рок концерт в Румъния. Адреналиновото шоу е под надпис “The Creation tour”, и събира епично трио: звездата на Rainbow, Vandenberg и Michael Schenker Group – Рони Ромеро, Боби Рондинели (Rainbow, Black Sabbath) и Карл Сентанс (Nazareth). „ Милен написа невероятни текстове. Никога до момента не съм пял толкоз положителни текстове, с толкоз доста възприятие. Все едно се връщам в началните ми години в музикалния спектакъл - с толкоз доста информация, с такива послания за младите, че всеки да се усеща положително и да му се оправи настроението “, споделя Карл Сентанс. А Боби Рондинели дава супер оценка на Vrabevski Super Band: „ Досега не съм свирил с български музиканти, само че групата е на международно равнище! Страхотни са и биха пробили на всички места, те са на топ равнище и за мен е голямо наслаждение да работим дружно! “ В групата на доктор Врабевски греят имена като Стоян Янкулов-Стунджи, Боби Косатката, Бисер Иванов, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов.
„ Не би трябвало да взимате живота толкоз насериозно. Опитайте се да наблюдавате личното си развиване от горната страна. По този метод ще се превърнете в съпричастен очевидец на своето битие. Всяка болежка би трябвало да бъде обхваната от вашата грижа, само че не от името на индивида, който е част от казуса, а с вниманието на елементарен очевидец. Така ще се превърнете в източник на баланс, любов и естетика за целия свят и за себе си в това число “, споделя доктор Врабевски.
Концертът на 25 май в Пловдив ще може да се гледа в зала С.И.Л.А., на 27 май рокфеновете ще се насладят на шоуто в Летния спектакъл във Варна, на идващият ден е ред на Летния спектакъл в Бургас, а на 30 май следва рок разклащане в зала Универсиада. На 17 юни турнето продължава в Солун, а на 19 юни – в Букурещ. Билети за страхотните рок концерти към момента могат да се купят на
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР