Мощни лампи и физическа охрана ще има от този сезон

...
Мощни лампи и физическа охрана ще има от този сезон
Коментари Харесай

Нощен Слънчев бряг грейва като ден

Мощни лампи и физическа защита ще има от този сезон Централния плаж в Слънчев бряг. Осветлението е инсталирано по продължение на цялата линия и обезпечава съвършена видимост от край до край през нощта. Лампите са инсталирани на високи пилони - по три осветителни тела на точка и нощем осветяват освен пясъка, само че и част от морето и крайбрежната алея.

„ Изключително сме удовлетворени, че успяхме да осъществяваме този план. Осветлението, което към този момент действа вечер обезпечава освен реда и спокойствието, само че и сигурността на туристите. Убедени сме, че то ще подкрепи предварителната защита и ще послужи като застраховка против опити за обири или други нападения ", разясниха от фирмата-концесионер. Според стопаните, туристите ще могат да се разхождат по плажа и през нощта, без да имат никакви терзания.

От 10 дни по Централния плаж е назначена и жива защита. Служителите по сигурността кръстосват пясъка и бдят за спокойствието на първите летовници. Заедно с тях за реда на линията наблюдават и мобилни двойки спасители, които ще патрулират до края на месеца. От 1-ви юни спасителите застъпват на постоянни смени и в цялостен състав по вишките. Те ще бъдат по местата си всеки ден от 8.00 до 18.00 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР