Мощната музика на "Металика" спаси живота на канадка, преследвана от

...
Мощната музика на "Металика" спаси живота на канадка, преследвана от
Коментари Харесай

Металика спаси жена от пума

Мощната музика на "Металика " избави живота на канадка, преследвана от дива котка на остров Ванкувър, заяви CNN.

Пумата, наричана още "планински лъв " в Северна Америка, хукнала да бяга едвам когато 45-годишната Дий Галант се изхитрила да пусне от смарт телефона си парчето "Don't Tread On Me " на Джеймс Хетфийлд и компания.

Дий Галант описа, че дружно с кучето си Мърфи се разхождали в гората, когато усетили нечие наличие зад тях. Оказало се, че дива котка ги следва настойчиво, проявявайки притеснителен интерес към тях, като изобщо не помръднала при нейните крясъци "Лошо коте! " и "Махай се отсам! ".

Тогава съобразителната туристка бързо намерила най-мощната жица в телефона си, в гората прогърмяло парчето "Don't Tread On Me ", а пумата търтила да бяха, ужасена от злокобния темп на барабаниста Ларс Улрих, от тежките китари и баса, както от гласа на Хетфийлд.

Играта на нерви траяла не повече от 5 минути, само че Галант увери, че нито за момент не се паникьосала, въпреки че пумите не се двоумят да атакуван туристи и велосипедисти. "Всъщност си помислих, че е в действителност готино и вълнуващо да прегледам една дива котка толкоз дълго време ", сподели тя.

За всеки случай, обаче, Дий Галант не спряла да дъни песента на "Металика " от смарт телефона си до края на разходката в гората, като тя и Мърфи се придържали компактно по средата на пътя.

"Определено считам, че "Металика " избави ситуацията, няма никакво подозрение ", означи признателната фенка на бандата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР