Мощна експлозия отекна тази вечер в Кабул, като разтърси прозорците

...
Мощна експлозия отекна тази вечер в Кабул, като разтърси прозорците
Коментари Харесай

Мощен взрив разтърси Кабул

Мощна детонация отекна довечера в Кабул, като раздруса прозорците и вратите в радиус от няколко километра, оповестява Българска телеграфна агенция. По думите на очевидци, след гърмежа в афганистанската столица се чува пукотевица.

Представители на управляващите споделиха, че детонацията е станала покрай " Зеленото село " – просторен комплекс в източната част на Кабул, където се обитават интернационалните организации. Все още няма данни за жертви и потърпевши.
Над 60 жертви на детонация на женитба в Кабул Атентатор самоубиец е взривил експлозивите си измежду участниците в празненството
Взривът отекна на фона на визитата в афганистанската столица на американския делегат за страната Залмай Халилзад, който срещна през днешния ден президента Ашраф Гани с контрактувания сред Съединени американски щати и талибаните план за спокойно съглашение.

Ако договорката влезе в действие, 5000 американски бойци ще изоставен Афганистан в период от 135 дни като първи стадий от нейното използване. Въоръжените сили на Съединени американски щати ще се изтеглят от пет бази в страната, сподели Халилзад.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР