Мощен купон вдигна патриотарски коалиционен партньор! Мощен купон вдигна в

...
Мощен купон вдигна патриотарски коалиционен партньор! Мощен купон вдигна в
Коментари Харесай

Мощен купон вдигна патриотарски коалиционен партньор!

Мощен ваучър подвигна патриотарски съдружен сътрудник! Мощен ваучър подвигна в Бургас патриотарския съдружен парньор Георги Манев оповестява
бургаския уебсайт Флагман.

Сайта Флагман разгласява фотоси от пиршеството събрало над 200 души. Интересна детайлност е, че сред първите притекли се да поздравят съдружния сътрудник на тоалетния министър в локалния парламент са депутата Валентин Касабов и брачната половинка му Катя Касабова, която пък е основен редактор точно на уеб страницата флагман.

Флагман разгласява фотоси и на други забавни персони за които човек би се запитал какво ги свързва с бизнесмена Манев, че да бият път в снежното време от София до Бургас?

Така да вземем за пример, би било забавно обществото да знае каква връзката сред ръководителя на парламентарната комисия за противопоставяне на корупцията и Манев и по какъв начин след подобен мощен пир, комисията би разглеждала сигнал против предприемача?

Още по- забавен е въпросът какво свързва предприемачът Манев с зам.министъра на опазването на здравето Светлана Йорданова?

Същата е печално известна с обстоятелството, че от биографията и излиза наяве, че се е занимавала в предишното с организирането на увеселителни празненства, която активност е прекомерно далечна на опазването на здравето?

Най- забавно е, че на самия пир не е засечен да участва самия тоалетен министър, което ускорява появилите се подозрения за раздор
в съдружните връзки?

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР