Мощен антиоксидант и снабдител на хранителни вещества . Така можем

...
Мощен антиоксидант и снабдител на хранителни вещества . Така можем
Коментари Харесай

Красива кожа и равномерен тен? Ето как!

Мощен антиоксидант и доставчик на хранителни субстанции. Така можем да опишем маслото отмарула . То е предопределено за всевъзможен вид кожа, в това число и за сензитивна. Но от кое място идва то? 

Марула е огромно, широколистно дърво, достигащо височина от 7 до 18 метра.  Плодовете му са със зелен цвят, а при узряване пожълтяват. Маслото се извлича от сърцевината на плода, а точно семената в ядката. Нарича се " маслото знамение " в козметичната промишленост, с помощта на състава си от мононаситени мастни киселини.

То има мощно подхранващи и ревитализиращи свойства. Известно е и с това, че подмладява и понижава появяването на фини линии и. В състава му влиза и витамин Е, който спомага за производството на колаген и еластин. Абсорбира се извънредно елементарно и не оставя мазни следи.  " Маслото от марула е едно от най-рано откритите средства за битка с белезите. Жените в Африка го ползват на кожата си като овлажнител, а също по този начин и лекуват белези с него ", споделя доктор Аштън Каиди, съосновател на една от най-големите компании за произвеждане на подобен вид артикули.

Маслото не е комедогенно и има антимикробни свойства, които спомагат за лекуването и намаляването на акне. То е и извънредно богато на витамин C, който е един от най-важните витамини за красива кожа и спомага за постоянен загар. Все още не е късно да сложим този артикул на козметичния си рафт. А това, че занапред ще ни бъде нужно за пролетта и лятото, ни кара да го вземем като превантивна мярка против въздействието на нездравословните върху кожата. 


 
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР