Моряците на отвлечения кораб Galaxy Leader не са очаквали нападението

...
Моряците на отвлечения кораб Galaxy Leader не са очаквали нападението
Коментари Харесай

Съпругите на похитените български моряци: Не искаме децата ни да разбират

Моряците на отвлечения транспортен съд „ Galaxy Leader ” не са очаквали нападението и са били изцяло спокойни. Това показа брачната половинка на един от похитените българи пред NOVA .

" Нямаше терзания в него, когато се чухме последно в събота. Не са го очаквали това нахлуване, станало е ненадейно . Телефонът му беше деен последно в неделя в 13:00 часа на обед ”, сподели брачната половинка на помощник-капитана, която желае да резервира своят анонимност.

Жената няма сили да каже на щерка им какво се е случило. „ Аз не съм в положение да диря управляващите, нищо не се знае. Трябва да се успокоя. Изморена съм към този момент! Надявам се да се случи нещо . Имам доверие на компанията му. Знам единствено, че не желая детето ми да схваща ”, сподели още тя.

Да не тормози околните и децата си желае и брачната половинка на другия отвлечен български моряк. Семействата на екипажа научават за похищението от капитан Золтан Сулай . Той е шеф на компанията, наела екипажа. „ П ознавам ги доста добре и съм безусловно уверен, че ще се оправят . Чакаме час по-скоро по-бърза развръзка - позитивна, несъмнено ”, сподели капитан Сулай.
Причините за похищението, които показаха хуситите, били „ закононарушенията на Израел в Газа ”. Така корабите, чиито притежатели са свързани с Тел Авив, се трансфораха в цели. За офанзивата е употребен хеликоптер и данни от спътници, с цел да локализират съда. „ Въоръжените сили на Йемен се отнесоха с екипажа на кораба съгласно ученията и полезностите на нашата ислямска вяра ”, съобщи Яхя Сарея, представител на хуситските бунтовници.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР