Morgan разкри първите подробности за нов автомобил, какъвто легендарната компания никога не

...
Morgan разкри първите подробности за нов
автомобил, какъвто легендарната
компания никога не
Коментари Харесай

Morgan показа автомобил за пустощта

Morgan разкри първите детайлности за нов автомобил, какъвто легендарната компания в никакъв случай не е представяла до момента.

Morgan Plus Four CX-T, който ще бъде създаден в изключително лимитирана серия от единствено 8 екземпляра, всеки един от които на цена от най-малко 170 000 британски лири, е създаден с концепцията за приложимост извън стандартните пътища и по-точно в пустощта.

За реализирането на плана си Plus Four CX-T, Morgan си партнират с един от специалистите в областта на създаването на офроуд състезателни автомобили- Rally Raid, с помощта на които съумяват да модифицират автомобила с ново окачване, увеличаващо отстоянието от пътя до 230 мм, допълнителна отбрана за подподовото пространство, набор специфично оборудване и товарни въможности, и други.

В оборудването на Morgan Plus Four CX-T са включени също по този начин напълно нова изпускателна система, специфично настроен BMW X-Drive диференциал с три режима на работа- Road, All-Terrain и All-Terrain – Extreme, вторична осветителна система, държач за карти, комплект за незабавна помощ и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР