Мораториумът можеше да падне, но не пада и ще остане

...
Мораториумът можеше да падне, но не пада и ще остане
Коментари Харесай

ГЕРБ застава зад шефа на КЕВР, но той не иска втори мандат

" Мораториумът можеше да падне, само че не пада и ще остане още дълго ", сподели още някогашният енергиен министър пред Българска национална телевизия.

Отлагането на мораториума ще го платим от 1 април с лихвите, предизвести Добрев и добави, че държавното управление не дава обезщетения. Според него хаосът е нездравословен за бизнеса, който няма по какъв начин да възнамерява работата си, а стотици предприятия останали без работа. Най-големият проблем е, че високите цени на електрическата енергия рефлектират върху крайните цени, уточни Добрев.

По думите му обезщетенията на държавното управление са на конференции и на обещания пред медиите, а не на действителни дейности.

Той изясни, че с цел да се нагласят претенденти на обединението за ръководител на КЕВР, би трябвало да се промени законът. Много по-малък е шансът КЕВР да стане професионален орган. КЕВР няма по какъв начин да реши проблемите през последните 6 месеца, а би трябвало да бъдат решени от държавното управление, само че те не го вършат, уточни Добрев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР