Мони Зенгинер напусна Ергенът, но участието в предаването ѝ носи

...
Мони Зенгинер напусна Ергенът, но участието в предаването ѝ носи
Коментари Харесай

Хваната в крачка: Ето как точно Мони Зенгинер си изкарва прехраната

Мони Зенгинер напусна " Ергенът ", само че присъединяване в предаването ѝ носи единствено позитиви. Мацката се трансформира в топ инфлуенсърка, а в Instagram има 60 хиляди почитатели.

Танцьорката сигурно не е очаквала, че ще стане толкоз известна, само че тя съумя и да промени мисленето на някои хора, че направениге дами, са лишени от страсти и разсъдък.

Виж още: Секс на френските Алпи: Мара Бакалова и Валери Григоров на първокласна почивка

Мацката показа в изявление, че сега е свободна, само че несъмнено не си търси мъж като Евгени. Зенгинер сподели по-рано, че пианистът избира по-слаби дами, които да са подвластни от него, а тя самата не се оприличава на подобен вид момиче. Инфлуенсърката е на мнение, че това е една от аргументите да не се получи нищо сред нея и Евгени.

Виж още: Изненада! Тина и Миро от " Един за различен " в очакване на първото си дете

Междувременно в TikTok се появи видео, което демонстрира Зенгинер в крачка. Известно е, че силиконката е професионална бели денс танцьорка от години. Тя съумя да покаже част от гения си и в шоуто, само че във въпросното клипче се вижда, че Зенгинер несъмнено има умения.

Виж още: " Свободна съм, без чаша отбелязвам раздялата ": Ариа е гневна на Йомов

Е, оценките оставяме на вас! Не знам дали Мони има и друга работа, само че в случай че съдим от облеклата и метода ѝ на живот, то умерено може да се означи, че мацката си изкарва положителни приходи от тази работа.

Виж още: Валерия от " Ергенът " е била омъжена? Виж какви фотоси се появиха на хубавицата

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР