Монделийз България e победител във водещите награди за най-добър работодател

...
Монделийз България e победител във водещите награди за най-добър работодател
Коментари Харесай

Монделийз България е победител в категория FMCG в Career Show Awards 2021

Монделийз България e победител във водещите награди за най-хубав шеф Career Show Awards 2021 в категория FMCG. Престижно жури оцени високо достиженията на компанията измежду над 340 кандидатури.

„ Изключително сме щастливи, че журито е дало своята най-висока оценка за политиките и интензивностите, които имаме и осъществяваме като компания. Ключово за културата и триумфа на Монделийз е вярата, че споделянато на общи полезности, припознаването на разликите и тяхното приобщаване, мощната анагжираност на всички ни, води до все по-голяма креативност, иновативност и положително въздействие освен върху репутацията на компанията, само че и върху обществото като цяло. Ние ценим разнообразието на работното място и изгодите, които то носи, подхождаме с доверие, като фокусът ни е върху достиженията и резултатите. Споделеният ангажимент към отворена и приобщаваща просвета, е пътят към основаване на вдъхновяващо работно място, което притегля най-хубавите хора и води до реализиране на най-хубави резултати ", споделя Лилия Борисова, търговски шеф на Монделийз България.

" Поздравяваме Монделийз България за високите резултати в Career Show Awards 2021! Това е както персонален триумф, по този начин и крачка нагоре в инвестицията в пазара на труда в България. Постиженията на работодателите в областта на човешките запаси са забележителни. Щастливи сме, че можем да проследим развиването на фирмите с всяко издание на Career Show Awards и да им отдадем справедливо самопризнание ", споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Career Show Awards e годишен конкурс, отличаващ водещи практики в човешките запаси и работодателската марка. През тази година над 80 български и интернационалните компании бяха оценени от влиятелно жури от експерти в разнообразни сфери.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР