Монасите от Шаолин ще демонстрират в София и Варна магията

...
Монасите от Шаолин ще демонстрират в София и Варна магията
Коментари Харесай

Монасите от Шаолин идват в София и Варна

Монасите от Шаолин ще показват в София и Варна магията на уменията си. Представлението на 22 февруари е в зала 1 на НДК, а в морската ни столица ще се състои на 24 февруари в ДКС.

Двата спектакъла ще покажат историята на Шаолин посредством майсторски изпълнени физически извършения. Група от 18 монаси, водени от своя възрастен преподавател, ще показва ненадминатото си кунг фу и ки гонг майсторство, което е резултат на дълготраен труд.

Българската аудитория ще се потопи в тайните на китайската философия и легенди, мъдростта на Дзен будизма и изумителни подиуми, реализирани с помощта на преодоляването на вътрешната Ки сила. Над 1500 години именитите монаси от Шаолин кунг фу са Майстори на силата. Вътрешната сила на индивида - Ки, и нейното преодоляване, води до невероятни достижения, които наподобяват невъзможни за елементарните хора. Тя може да бъде блокирана или подтиквана посредством медитация и техники на дишане по този начин, че да се изолира болежка или пострадване за къс интервал от време, а също по този начин може да бъде употребена и за лекуване. В манастира Шаолин, наоколо до свещената планина Суншан, Дзен будистите стартират да практикуват физическо и духовно рационализиране още от най-ранна възраст. Интерактивните спектакли ще оказват помощ на присъстващите да надникнат в тайнствения свят на китайските монаси и тяхната мистична сила.

Повече от 25 години те пътуват по света и показват своите изключителни умения. Школата на Шаолин е несъмнено събитие, което всякога впечатлява публиката с невероятните достижения на човешкия дух и природа.

Билетите за спектаклите към този момент се продават в мрежата на Eventim в цялата страна. Ценовите категории за София са от 35 до 85 лв., а за Варна - от 25 до 60 лв., според от местоположението в залите. Всеки почитател може да употребява и опцията на Eventim Print at Home, която дава опция да се отпечатва закупеният електронен билет у дома. Гостуването на монасите от Шаолин в България се провежда от Loud Concerts.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР